Lepont
  • Česnakinis KĖDAINIŲ KONSERVŲ FABRIKO padažas, 300 ml  x  4 vnt. pakuotė
  • Česnakinis KĖDAINIŲ KONSERVŲ FABRIKO padažas, 300 ml  x  4 vnt. pakuotė

Česnakinis KĖDAINIŲ KONSERVŲ FABRIKO padažas, 300 ml x 4 vnt. pakuotė

13,69 €
Su mokesčiais
Aprašymas: Padažas pagardintas česnakais ir smulkintais svogūnų laiškais. Patogioje pakuotėje, palengvinančioje dozavimą. Sudedamosios dalys: Rapsų aliejus (40%), vanduo, česnakų-svogūnų prieskonių mišinys (11%) (vanduo, česnakai, gliukozės sirupas, druska, modifikuotas kukurūzų krakmolas, natūrali česnakų-svogūnų kvapioji medžiaga, svogūnų laiškai, pipirai, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (citrinų rūgštis, natrio citratas, kalcio citratas), actas, tirštikliai (pektinas, ksantano derva)), cukrus, modifikuotas kukurūzų krakmolas, druska, KIAUŠINIŲ trynių milteliai su maltodekstrinu, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (acto rūgštis, natrio sulfatas, citrinų rūgštis), kvapioji medžiaga, tirštikliai (ksantano derva, pupenių derva), konservantai (kalio sorbatas, natrio benzoatas), antioksidantas - kalcio dinatrio EDTA. Maisto priedai E1422, E331, E440, E412, E330, E514, E415, E202, E385, E211, E333, E260. Alergenai Sudėtyje yra: kiaušinių ir jų produktų. Naudojimo instrukcija Prieš vartojimą suplakite ir nuimkite apsauginę plėvelę esančią po dangteliu. Pilnai paruoštas vartojimui. Galima naudoti kitų patiekalų gamybai. Laikymo sąlygos: Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Atidarius laikyti šaltai ir suvartoti per 24 valandas. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 8°C. Pakuotė: Plastikas. Maistinė vertė (100 g/ml): Energinė vertė - 1672,00 kJ / 405,00 Kcal Riebalai - 41,00 g Sočiosios riebalų rūgštys - 3,00 g Angliavandeniai - 10,00 g Cukrūs - 7,00 g Baltymai - 0,40 g Druska - 1,90 g. Kita informacija: Kilmės šalis - Lietuva Prekės ženklas - Kėdainių konservų fabrikas Kiekis - pakuotėje 4 vnt. po 300 ml

Produkto komentarai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Pirkinių krepšelis

Prekių krepšelis tuščias

 

Paskyra

Paskyra

Dar neturite paskyros?
Sukurti paskyrą